FAQ - Skinmeax Nachtcrème

Wil je meer te weten komen over dit product? Ontdek hier de antwoorden op veelgestelde vragen, beantwoord door een ervaren dermatoloog. Mocht je toch nog vragen hebben over het product, neem contact op met onze klantenservice voor productadvies.

Deze vragen zijn beantwoord door:

Dr. Krekels - Dermatoloog bij MohsA Huidcentrum

Veelgestelde vragen:

  • Waarom ik deze nachtcrème zou aanbevelen?

Ik zou de Skinmeax Nachtcrème aanraden om verschillende redenen. Allereerst bevat deze crème een combinatie van antioxidanten, waaronder vitamine E, die nuttig zijn voor het voorkomen van huidbeschadiging door externe factoren.

Bovendien is hyaluronzuur, een vochtinbrengend ingrediënt, opgenomen in de formule. Dit ingrediënt speelt een belangrijke rol bij het behoud van de vochtbalans van de huid, wat leidt tot een gladde, stevige en gelijkmatige huid. Door het voorkomen van uitdroging vermindert het ook de zichtbaarheid van rimpels. Een goede vochtbalans is van belang voor het behoud van een gezonde huid.

  • Wat vormt een goede aanvulling op deze nachtcrème?

Gebruik overdag een beschermende dagcrème met SPF. Goede huidverzorging bestaat enerzijds uit UV-bescherming en anderzijds uit het voorkomen van uitdroging van de huid. Daarom is het belangrijk om deze twee aspecten te combineren.

Kies overdag voor een dagcrème met een hoge SPF (zoals Skinmeax SPF 25 of 50) ter bescherming van de huid. Voor de avond gebruikt je een herstellende en hydraterende nachtcrème. Als je specifieke aandacht wil besteden aan het voorkomen van huidveroudering, overweeg dan ook het gebruik van een anti-aging crème en oogcrème. De combinatie van huidverzorgingsproducten (dagcrème met SPF 25/50 & nachtcrème) zorgt voor verzorging en bescherming van de huid.