GRATIS VERZENDING VANAF € 30,-
“Wij maken uw huidverzorging effectief, eenvoudig en succesvol”.

Als ervaren huidexperts ligt onze ambitie bij het helpen van mensen naar een mooie, verzorgde en gezonde huid. Naar onze overtuiging is begint optimale huidverzorging vooral bij het voorkomen van huidproblemen. Een ongezonde huid verzorgen met niet werkende producten is de tijd, moeite en het geld niet waard.

Wij onderscheiden ons in een benadering die aandacht legt op de essentie van huidverzorging. Skinmeax gelooft in preventie en evidence-based cosmetica als het geheim voor optimale huidverzorging. Daarom is Skinmeax in samenwerking met huidexperts van MohsA Huidcentrum in 2017 gestart met de ontwikkeling van topkwaliteit cosmetica.

Onze deskundige ervaring van meer dan 25 jaar, en onze diepgaande kennis over processen in de huid zetten wij maximaal in. Wij ontwikkelen onze producten met oog voor wetenschappelijk bewezen ingrediënten en huidvriendelijkheid.

Onze visie is het creëren van de optimale ervaring op gebied van huidverzorging. Dit omvat de beste samenstelling van producten en service. Skinmeax maakt uw dagelijkse huidverzorging effectief, eenvoudig en succesvol.