Vanaf het allereerste begin is Skinmeax een merk voor mensen die om de gezondheid van hun huid geven en daar de juiste aandacht en verzorging aan willen besteden. Onze missie: Mensen inspireren en in staat stellen de leiding te nemen over de gezondheid van hun huid.

Waarom we begonnen?

In 2018 zijn we gestart met de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten omdat we ervan overtuigd waren dat niemand anders de juiste hoogwaardige producten bood die de gezondheid van de huid effectief ondersteunen en beschermen.

Onze benadering is gericht op het bieden van huidverzorging die aansluit bij de unieke werking van elke huid. Daarvoor hebben we onze dermatologische kennis over de natuurlijke processen in de huid als basis genomen voor de ontwikkeling van onze producten.

Zo hebben we bij Skinmeax hoogwaardige huidverzorging weten te ontwikkelen die op doeltreffende wijze de huid kan beschermen, ondersteunen, verzorgen en herstellen.

Onze filosofie

Gezondheid als doel in de wereld van huidverzorging.

Als ons grootste orgaan speelt de huid een essentiële rol in de bescherming tegen externe schadelijke invloeden en is de huid direct verbonden met onze algehele welzijn.

Om die reden streven we ernaar om - in lijn met de zorg die we besteden aan andere aspecten van ons lichaam - huidverzorging tot een dagelijkse gezonde gewoonte te maken. Vergelijkbaar met de aandacht die men dagelijks besteedt aan mondverzorging, evenwichtige voeding en regelmatige lichaamsbeweging.

Door deze dagelijkse zorg en bescherming toe te passen op de huid, dragen we bij aan het behoud van een sterke en veerkrachtige huid, én een vitaal en evenwichtig algeheel welzijn.

Vertrouw op Skinmeax

De huidverzorgingsproducten van Skinmeax® zijn goed voor uw huid. Gevormd op basis van 25 jaar dermatologische expertise, hebben onze producten hun bestaansrecht verdiend. Elke formule wordt samengesteld met zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige ingrediënten om de natuurlijke processen in de huid te ondersteunen en te beschermen.

Tijdens het ontwikkelen van onze producten leggen we de nadruk op een passende combinatie van effectiviteit en fijn in gebruik. Zo zorgen we ervoor dat onze producten tot stand komen op basis van de meest actuele en bewezen kennis op het gebied van huidverzorging. Om onze producten zo prettig mogelijk te maken, hebben we oog voor design en streven we naar producten die lekker ruiken, makkelijk smeren en snel hun werking doen.

Dermatologie in detail

De juiste informatie mag niet ontbreken.

We begrijpen dat huidverzorging ingewikkeld kan zijn. De juiste informatie is daarom onmisbaar. Daar helpen wij u bij. Dankzij onze 25 jaar ervaring in de dermatologie hebben we een stevige basis opgebouwd rondom de juiste verzorging voor uw huid. Deze kennis gebruiken we dagelijks om u te helpen de huidverzorging te vinden die bij u past.