Over Skinmeax | Ons verhaal

Over Skinmeax | Ons verhaal

Dit gaat om zo veel meer dan alleen huidverzorging.

Welkom bij Skinmeax. Sinds 2017 ontwikkelen wij hoogwaardige productformules voor dagelijkse verzorging van jouw huid. Maar Skinmeax is meer dan alleen een huidverzorgingsmerk. Onze missie is om mensen te inspireren en in staat te stellen de leiding te nemen over de gezondheid van hun huid, met het doel een gezondere levensstijl te bereiken.

Onze overtuiging bij Skinmeax is dat dagelijkse huidverzorging cruciaal is om je huid in gezonde conditie te houden. Door huidverzorging te integreren in je dagelijkse lichamelijke verzorging (net zoals mondverzorging, sport en gezonde voeding) kun je zowel preventief handelen tegen huidproblemen alsook een verzorgde en natuurlijke uitstraling van je huid behouden.

Dit gaat om het omarmen van een gezonde gewoonte.

Onze filosofie is simpel: dagelijkse huidverzorging is meer dan een mooi uiterlijk, het is een essentiële gewoonte voor een gezondere levensstijl. Net zoals we de rest van ons lichaam verzorgen om gezond te blijven, verdient onze huid ook de juiste bescherming, aandacht en zorg. 

Daardoor investeer je met huidverzorging niet alleen in een huid die er goed uitziet, maar ook in een huid waarin jij je goed voelt.

Klaar om jouw huidgezondheid ook tot een dagelijkse prioriteit te maken?

Shop producten 

Dit gaat om genieten zonder zorgen.

Last van een huidprobleem? Vroeg of laat krijgt iedereen hier in bepaalde mate mee te maken. Dat kan behoorlijk vervelend en frustrerend zijn. Bovendien kan jouw geld door toenemende zorgkosten in de prullenbak belanden, wat natuurlijk zonde zou zijn als je hierdoor een leuke vakantie misloopt.

Gelukkig is er een oplossing. Door dagelijks aandacht te besteden aan de verzorging van jouw huid, kun je deze huidproblemen beheersen en voorkomen. Extra voordeel, Skinmeax biedt een ruim assortiment aan krachtige en huidvriendelijke producten.

Benieuwd welke producten geschikt zijn voor jouw huid?

Bekijk categorieën 

Dit gaat om fijne producten, krachtige resultaten en betaalbare prijzen.

Dit gaat om fijne producten, krachtige resultaten en betaalbare prijzen.

We zijn gedreven om producten van topkwaliteit te leveren. Dat doen we door goede kwaliteit en een fijne gebruikservaring hand in hand te laten gaan met een betaalbare prijs.

Onze producten zijn doeltreffend en evidence-based. Dit betekent dat onze producten hun bestaansrecht niet alleen halen uit klinische wetenschap, maar ook uit meer dan 25 jaar diepgaande dermatologische werkervaring van MohsA Huidcentrum.

Bovendien hebben we oog voor een fijne gebruikservaring van onze producten. We zorgen ervoor dat onze producten huidvriendelijk zijn, een heerlijke geur hebben die voelt als een frisse omhelzing en een luxueuze textuur die de huid versoepelt en verzacht.

Meer weten over onze samenwerking met de huidspecialisten van MohsA Huidcentrum?

Dit gaat om eenvoud die het makkelijk maakt.

We begrijpen het volledig: je wilt graag een verzorgde en gezonde huid. Het blijkt alleen vaak nog een grote uitdaging. Veel informatie, veel keuzes en weinig motivatie om het zelf allemaal uit te zoeken.

Daarom doen wij het complexe werk voor je. Samen met MohsA Huidcentrum maken en delen wij concrete verzorgingsinformatie geschreven door echte specialisten. Bovendien maken wij evidence-based producten die met aandacht zijn ontwikkeld om specifieke huidbehoeftes te verzorgen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is bestellen en smeren.

Simple as That.

Lees onze artikelen 

Dit gaat om het elke dag een stukje beter te willen doen.

De wil om te verbeteren zit in onze natuur. We zijn als organisatie toegewijd om onze aandacht en energie te richten op een lokale en maatschappelijk verantwoorde manier van bedrijfsvoering.

Nieuwsgierig hoe wij ons inzetten?

Lees hier meer onver ons beleid 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan.