Over Skinmeax

Vanaf het begin is Skinmeax een merk voor mensen die om de gezondheid van hun huid geven en die daar de juiste aandacht en verzorging aan willen besteden. Ons doel is om mensen te inspireren, te informeren en hen in staat te stellen de leiding te nemen over de gezondheid van hun huid.

In 2018 zijn we bij Skinmeax gestart met het ontwikkelen van huidverzorgingsproducten. Toen we kritisch naar de toenmalige markt voor huidverzorgingsproducten keken, raakten we ervan overtuigd dat er niemand was voor mensen die de gezondheid van hun huid willen begrijpen en deze zo goed mogelijk willen beschermen, ondersteunen en verzorgen.

Uit onze ervaring merkten we op dat effectieve producten vaak onprettig in gebruik waren, terwijl de producten die een fijne ervaring boden, tekortschoten in resultaat. Daarnaast ontbrak volgens ons de benodigde informatie die mensen antwoord geeft op de vraag: "Wat past nu bij mij?" Elke huid heeft een andere situatie, werking, achtergrond en vraagt om een eigen benadering. Die leegte in de markt was onze motivatie. Vanuit onze dermatologische kennis - die voortkomt uit 25 jaar ervaring in de dermatologie op het hoogste niveau - besloten we ons toe te leggen op het aanbieden van hoogwaardige producten en service.

Gezondheid als doel in de wereld van huidverzorging.

Naast dat onze huid een belangrijke factor speelt in onze uitstraling, is de huid ook het grootste orgaan van ons lichaam en fungeert het als een beschermend schild tegen invloeden van buitenaf.

Deze externe invloeden beschadigen de huid en veroorzaakt huidschade en uitdroging, waardoor met name het risico op huidkanker en ontstekingen toeneemt. Dit kan uiteindelijk leiden tot ouderdomsziekten. De gezondheid van onze huid is daarmee nauw verbonden met ons algehele welzijn.

Bij Skinmeax benadrukken en omarmen we een preventieve aanpak van huidverzorging. Door van huidverzorging een dagelijkse gezonde gewoonte te maken, net zoals mondverzorging, gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging. Op die manier behouden we de gezondheid en de stralende uitstraling van de huid. 

Vertrouw op Skinmeax

De huidverzorgingsproducten van Skinmeax zijn goed voor de huid. Gevormd op basis van 25 jaar dermatologische expertise, hebben onze producten hun bestaansrecht verdiend. Bij elke formule die we ontwikkelen, laten we ons leiden door twee principes die we belangrijk vinden.

Allereerst is het van belang dat onze producten effectief zijn. Daarom zorgen onze huidexperts ervoor dat onze producten gebaseerd zijn op de meest actuele en bewezen kennis op het gebied van huidverzorging. We kiezen zorgvuldig hoogwaardige ingrediënten om de natuurlijke processen van de huid te ondersteunen en te beschermen.

Daarnaast streven we ernaar dat onze producten plezierig zijn in gebruik. Wanneer producten prettig zijn in gebruik, moedigen ze mensen aan om ze regelmatig te blijven gebruiken, wat natuurlijk gunstig is voor de huidgezondheid. Om onze producten zo aangenaam mogelijk te maken, besteden we veel aandacht aan verschillende aspecten. We zorgen ervoor dat ze prettig ruiken, gemakkelijk smeerbaar zijn en hypoallergene samenstellingen bevatten. Bovendien willen we producten maken die snel hun werk doen en mooie verpakkingen hebben. We geloven dat ieder detail bijdraagt aan een betere ervaring van onze producten.