FAQ - Skinmeax Cleanser

Wil je meer te weten komen over dit product? Ontdek hier de antwoorden op veelgestelde vragen, beantwoord door een ervaren dermatoloog. Mocht je toch nog vragen hebben over het product, neem contact op met onze klantenservice voor productadvies.

Deze vragen zijn beantwoord door:

Dr. Krekels - Dermatoloog bij MohsA Huidcentrum

Veelgestelde vragen:

  • Waarom is het regelmatig reinigen van de huid belangrijk?
Hoewel de huid van nature zelfreinigend is, kan het noodzakelijk zijn om onzuiverheden te verwijderen. Dit is vooral belangrijk wanneer je make-up draagt of te maken heeft met puistjes, mee-eters of acne. Het reinigen van de huid helpt bij het verwijderen van overtollig talg, vuil en dode huidcellen, waardoor de poriën niet verstopt raken en de kans op irritatie afneemt.
  • Waarom een milde cleanser gebruiken?
Een milde reiniger is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Het gebruik van een milde reiniger helpt irritatie van de huid te verminderen en voorkomt dat deze uitdroogt. Dit komt door kalmerende ingrediënten die in de reiniger aanwezig zijn.
  • Wanneer is het nodig om een cleanser te gebruiken?
Een gezichtsreiniger - zoals Skinmeax Cleanser - kan worden gebruikt door alle huidtypen. Het is vooral geschikt voor mensen met een jonge huid. Je kunt deze reiniger dagelijks 's avonds gebruiken om make-up te verwijderen en je huid grondig te reinigen. Ook als je last hebt van onregelmatigheden zoals puistjes en mee-eters, kun je deze reiniger gebruiken.