Onze voordelen

Focus op preventie en gezondheid

Een mooie huid is een verzorgde en gezonde huid. Volgens Skinmeax is de sleutel van optimale huidverzorging een focus op een huid in balans. Aandacht voor preventie is daarom van groot belang.

Gelukkig sluiten onze verzorgingsproducten uitstekend aan op deze visie. Onze producten gaan verstoringen en irritatie van de huid tegen. Daarnaast verzorgen en normaliseren ze huid. Zo zorgen we dat jouw huid een gebalanceerde huid is.

Eenvoud maakt het makkelijk

Huidverzorging kan erg ingewikkeld en tijdrovend zijn. Bij ons niet, onze huidexperts hebben dit al voor jou gedaan. Dit geeft jou effectieve producten, om met veel gemak te genieten van een mooie en gezonde huid.

Simple as that. 

Krachtige formules

Huidverzorging draait om een het realiseren van een mooie en gezonde huid. Waarom dan goedkope en ineffectieve producten gebruiken die vaak niet doen wat ze beloven?

Skinmeax heeft ervoor gekozen om te investeren in producten die wel doen wat ze beloven. Onze producten bestaan uit krachtige formules gebaseerd op diepgaande kennis over processen in de huid.

Samen met de professionals

Samen is beter dan alleen. We werken daarom graag samen met onze partner MohsA Huidcentrum. Samen zorgen we voor de juiste producten, formules en routines voor jouw huid. Daarnaast delen we kennis over goede huidverzorging met elkaar en met jou, zodat we samen kunnen zorgen voor een mooie en gezonde huid.

Goede service

Skinmeax staat voor tevreden mensen. Naast goede verzorgingsproducten mag een ruimhartige service niet ontbreken. Bij Skinmeax hebt je gratis verzending vanaf € 30, binnen 48 uur antwoord op uw vraag en 30 dagen bedenktijd om te beslissen of je jouw product gratis wil retourneren.