Partnerships

De kracht van samenwerking is niet te onderschatten. Als partners leren we van elkaar en helpen we elkaar te stimuleren continu te verbeteren. Deel je deze visie en wil je ook met ons de samenwerking aan gaan? We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Stuur een mail naar info@skinmeax.nl

Partner: MohsA Huidcentrum
MohsA Huidcentrum is een algemeen diagnose- en behandelcentrum voor alle huidgerelateerde aandoeningen. Al 10 jaar lang brengen ze innovatie en topzorg buiten het ziekenhuis. MohsA beschikt over gerenommeerde topdermatologen die leiding hebben gegeven aan internationale organisaties zoals de ESMS (European Society for Micrographic Surgery) en de ASDS (American Society for Dermatologic Surgery.

Verder heeft MohsA Huidcentrum samenwerkingsverbanden met academische ziekenhuizen en verricht het wetenschappelijk onderzoek met de Technische Universiteit Eindhoven. 

Samen met MohsA beschikt Skinmeax over een diepgaande kennis over processen in de huid. Deze samenwerking zorgt voor effectieve productformules die het bestaansrecht niet alleen uit wetenschappelijke basis halen, maar ook uit dermatologische werkervaring van meer dan 25 jaar.