Maatschappelijk verantwoord

De wil om te verbeteren zit in onze natuur. Daarom zetten wij onze aandacht en energie elke dag in voor datgene dat mens en planeet ten goede komt. Ons uitgangspunt is: een gezondere toekomst morgen start door vandaag betere keuzes te maken.

Een goed verhaal start lokaal

Onze bedrijfsvoering draait om lokaal ondernemen. Dat is niet alleen beter voor klimaat, maar voor ons allemaal.  We hebben zo een kleinere ecologische voetafdruk en er is meer controle op productveiligheid en een gezonde werkomgeving. Dat betaalt zich uit in een betere kwaliteit in onze producten en een hogere klanttevredenheid.

Bovendien stimuleren wij door lokale bedrijfsvoering de omgeving waar we trots op zijn, en genieten we samen van de vooruitgang die we creëren. Dat is wat voor ons belangrijk is.

Duurzame producten

De verantwoordelijkheid voor onze impact op het milieu nemen wij zeer serieus. Dagelijks werken wij eraan om onze organisatie verder te verduurzamen. 

Dit doen we door milieuvriendelijke verzenddozen te gebruiken. Die bestaan namelijk uit FSC-gecertificeerd karton en voor 70% gerecycled. Bovendien zijn onze verzenddozen volledig te recyclen.

Ook zorgen we ervoor dat productformules waar mogelijk - zonder concessies te doen op effectiviteit - gebaseerd zijn op ingrediënten van natuurlijke en duurzame oorsprong.